Ambrogio robots zijn onderdeel van Zucchetti Centro Sistemi SpA. Ambrogio

Innovatie, creativiteit, expertise, knowhow, passie, enthousiasme, ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn de kernwaarden van Zucchetti Centro Sistemi SpA, opgericht in 1985. Het bedrijf is wereldleider in robotica en automatisering geworden en is gespecialiseerd in hernieuwbare energiebronnen en softwareontwikkeling. ZCS ontwerpt, creëert en innoveert zijn robots zelf.

Zucchetti Centro Sistemi Spa werd in 1985 opgericht als Software House, maar verwierf dankzij het innovatieve inzicht van de oprichter Fabrizio Bernini, snel een uitstekende reputatie op de markt voor robotica en automatisering. Sinds november 2000 maakt Zucchetti Centro Sistemi Spa deel uit van Holding Zucchetti Spa, een van de toonaangevende ICT-bedrijven in Italië.

ONDERNEMING

De onderneming bestaat uit vijf Business Units (Automation, Healthcare, Green Innovation, Robotics, Software), die de knowhow opgedaan bij het ontwerpen van managementsoftware diversifieert en uitbreidt naar verschillende en complementaire terreinen, gericht op uitmuntendheid in drie gebieden: informatietechnologie, elektronica en mechanica.

MISSIE

Zeer innovatieve, efficiënte en competitieve producten creëren, met veel aandacht voor onze sociale en ecologische verantwoordelijkheid op de markten waar we actief zijn.

INNOVATIE

Innovatie als cultuur. De moed om een product te bedenken en te creëren dat nog niet bestaat, maar het dagelijks leven van de klant kan verbeteren en vereenvoudigen. Onafhankelijke ideeën en projecten die bruikbaar zijn in alle divisies van de onderneming, worden ontwikkeld door hoog gekwalificeerd personeel in het ‘Laboratory of Ideas’, de stuwende kracht achter de Research & Development-afdeling, die in 2005 werd opgericht.

ZCS heeft talrijke erkenningen en innovatieprijzen gekregen. Een van de meest prestigieuze is de prijs “Prize for Innovation”, die door de eerste minister in het leven werd geroepen. ZCS, ook in 2010 al een van de topinnovators, kreeg de prijs in 2014 voor “de innovatieve benadering en het engagement van het managementteam, en hun maatschappelijke verantwoordelijkheid als concurrentievoordeel”.

INTERNATIONALISERING

Zucchetti is een Italiaanse onderneming die haar grenzen verlegt en de meest geavanceerde en innovatieve technologie exporteert naar meer dan 50 landen.

Waarom een Ambrogio robot grasmaaier?

 • De Ambrogio werkt geruisloos. Hij zal u niet storen tijdens uw middagdutje in de tuin en hij doet zijn werk terwijl u aan het genieten bent.
 • Heeft u last van een allergie, zoals hooikoorts? Dan kan een robotmaaier de oplossing zijn.
 • Hij houdt het gazon altijd kort, netjes en gezond. Het verwijderen van gemaaid gras is overbodig. De korte grasresten, 1 à 2 mm per maaibeurt, verdwijnen in het gazon en fungeren als natuurlijke meststof.
 • Er worden alleen maar lithiumbatterijen gebruikt, dit geeft een langere levensduur en een forse gewichtsbesparing t.o.v. de traditionele accu’s.
 • Aangezien hij geen schadelijke uitlaatgassen produceert veroorzaakt hij geen vervuiling.
 • Alle modellen zijn uitgevoerd met regensensoren.
 • Alle robotmaaiers worden uitgevoerd met een robuust stalen 4-tands maaimes.
 • Obstakels in uw gazon zijn voor Ambrogio geen probleem, hij maait er prima omheen.
 • De grasrobots regelen zelf hun werktijd. (autoprogrammatie, minder werktijd = minder slijtage)
 • De volautomatische robotmaaiers zijn beschermd met een persoonlijke code.
 • Zodra men de grasrobot belemmerd of de robotmaaier optilt, stopt het mes.
 • Bluetooth technologie: de robotmaaier kunt u bedienen of instellingen wijzigen via de mobiele telefoon.
 • Ambrogio maait tot max. 30.000m² per machine! (afhankelijk van het model)

 

Lees ook: Zijn robotmaaiers de investering waard?

 

Ambrogio Robots

Uitverkocht
999,00  incl. btw
850,00  incl. btw
1 399,00  incl. btw
1 750,00  1 350,00  incl. btw
1 999,00  incl. btw
2 299,00  incl. btw
2 999,00  incl. btw
3 999,00  incl. btw
9 999,00  incl. btw
13 999,00  incl. btw