Hoe kan je betalen?

Wij bieden bij Hendriks Tuinmachines heel wat mogelijkheden aan om snel en veilig online te betalen in alle comfort. Je kan als klant kiezen tussen de volgende betaalmogelijkheden:

Bancontact/Mister Cash

Dankzij Bancontact/Mister Cash wordt online betalen via de grootste Belgische banken mogelijk in een paar muisklikken en in alle veiligheid

Bij het voltooien van je bestelling, kies je voor de optie ‘online betaling met betaalkaart of via online betaling’, daarna kies je voor de optie Bancontact/Mister Cash. Je vult je naam, kaartnummer en de vervaldatum van de kaart in en daarna kom je terecht op de omgeving van je eigen bank. Hou je Digipass in de buurt, schuif je bankkaart in de lezer en volg de instructies op het scherm. Dankzij de Digipass gebeurt de betaling in alle veiligheid. Na het succesvol afronden van je betaling zal je automatisch terugkeren naar Hendriks-tuinmachines.be waarbij je een bevestiging krijgt van je bestelling. Je ontvangt ook per e-mail een betalingsbevestiging van het betalingsplatform en een orderbevestiging van Hendriks Tuinmachines.

En surf je het liefst via je tablet of smartphone op Hendriks-tuinmachines.be? Dan kan je snel en eenvoudig betalen via de Bancontact-app. Bij het voltooien van je bestelling, kies je voor de optie ‘online betaling met betaalkaart of via online betaling’, daarna kies je voor de optie Bancontact/Mister Cash en word je doorgestuurd naar de app op je smartphone. Je betaling gebeurt zoals de andere betalingen van Bancontact/Mistercash in alle veiligheid. Je kan tot €250 per dag betalen via de Bancontact-app.

Kosten : gratis

Sofort

Sofort maakt het mogelijk om in verschillende Europese landen te betalen met hun eigen betaalmethode. Sofort werkt eenvoudig en is één van de veiligste online betaalmethodes, betalingsdata wordt niet opgeslagen of bijgehouden.

Bij het voltooien van je bestelling, kies je voor de optie ‘online betaling met betaalkaart of via online betaling’, daarna kies je voor de optie Sofort. Daarna selecteer je als land ‘België, kies je voor de gewenste bank en geef je je kaartnummer in. Hou je Digipass in de buurt, schuif je bankkaart in de lezer en volg de instructies op het scherm. Dankzij de Digipass gebeurt de betaling in alle veiligheid. Na het succesvol afronden van je betaling zal je automatisch terugkeren naar Hendriks-tuinmachines.be waarbij je een bevestiging krijgt van je bestelling. Je ontvangt ook per e-mail een orderbevestiging.

Kosten : gratis

IDEAL

Veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. IDEAL koppelt u direct aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, Fortis, ING, Rabobank, van Lanschot, ASN, Friesland bank, Regiobank, Triodos bank of SNS bank, dan kunt u direct met IDEAL betalen.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

Kosten: gratis

ING home’pay

Heeft u een ING-zichtrekening en een abonnement op HomeBank, dan kunt u in onze shop betalen met ING Home’Pay. Betalen met Home’Pay werkt als volgt:

Betalen met Home’Pay is erg makkelijk. Je selecteert de Home’Pay betaalmethode en logt dan met de ING Card Reader in op je Home’Bank of Business’bank omgeving. De verbinding gaat via de beveiligde verbinding van de online bankomgeving en is dus 100% veilig. Je selecteert de rekening waarmee je wilt betalen en je hoeft daarna alleen nog maar de gegevens te controleren en de betaling te autoriseren.

Kosten : gratis

KBC/CBC-Betaalknop

Hoe werkt de KBC/CBC-Betaalknop?
Wanneer je de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest word je doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. Je hebt dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen.

Kosten : gratis