U mag rekenen op professionele en kwaliteitsvolle installatie van je robotmaaier.

Veel consumenten die een robotmaaier kopen, staan er niet bij stil dat een eenmalige installatie van je robotmaaier ook moet gebeuren. Zonder perimeterdraad kan een robotmaaier niet werken. (tenzij deze Ambrogio L60)

Bij aankoop van uw robotmaaier kan u kiezen om de installatie zelf te doen, of om dit te laten doen door Hendriks Tuinmachines.

Indien u de installatie zelf wil doen, kan u rekenen op professioneel advies en begeleiding daar waar nodig.  Wij kunnen u ook voorzien van alle benodigde accessoires (zoals afdaken, perimeterdraad,…)

Wij raden u aan om de installatie door Hendriks Tuinmachines te laten doen. Zo kan u altijd rekenen op een kwaliteitsvolle installatie met garantie. Een goed geplaatste installatie laat immers alle kwaliteiten van de robotmaaier naar boven komen. Als dealer van Ambrogio kunnen we hiervoor zorgen.

We kennen de knepen van het vak, en kwaliteit leveren staat bij ons voorop!

Wat houdt een installatie in?

Inspecteren van het terrein

We inspecteren de totale oppervlakte en kijken of er obstakels aanwezig zijn waar we rekening mee moeten houden. In samenspraak bepalen we waar het laadstation kan geplaatst worden.

Plaatsen van het basisstation

Rekening houdend met een vlakke ondergrond, een beschutte plek, en de beschikbaarheid van een stopcontact in de buurt.

Leggen van de perimeterkabel

We graven de kabel +/- 5 cm in. Wij beschikken over een toestel dat in één beweging een gleuf maakt, de perimeterkabel plaatst en de gleuf weer dicht legt.

De kabel ligt dan diep genoeg om naderhand te kunnen verticuteren.

Instellen van de robotmaaier

In samenspraak met u, stellen wij de robotmaaier volledig naar uw wensen in.

Opstarten en testen van de robotmaaier

We testen de volledige installatie. Hierbij kijken we naar het gedrag van de robotmaaier nabij de eventuele moeilijke obstakels, en passen deze zo nodig aan.

Uitleg aan de klant

Wij voorzien een korte uitleg aan de klant, waarbij de belangrijkste functies worden uitgelegd.

Opmaak en overhandiging dossier

Als laatste krijgt u van ons een dossier, een beetje zoals de boorddocumenten van de robotmaaier. Hierin wordt alles bijgehouden, zoals instellingsfiche, kabelliggingsplan, onderhoud historiek…. Dit wordt u naderhand toegestuurd.

1